UNDE se poate vota duminică în municipiul Galaţi Recomandat

Vineri, 24 Mai 2019 17:33
Publicat în Știrea zilei

Primăria municipiului Galaţi a anunţat vineri, 24 mai 2019, că pe site-ul Primăriei Galaţi, la secţiunea "Utile locale" (în partea dreaptă a paginii), sunt publicate o serie de informaţii de interes general cu privire la procesul electoral de duminică, 26 mai 2019, inclusiv delimitarea secţiilor de votare şi mai multe modificări privind arondarea acestora. - VEZI AICI şi AICI -

Municipalitatea informează că Secţiile de votare nr. 18 şi 19, care funcţionau în trecut la Casa de Cultură a Sindicatelor, vor funcţiona la Colegiul Naţional "Costache Negri", iar Secţia de votare nr. 37, care funcţiona în vechiul sediu al Colegiului Tehnic "Radu Negru" (Grup Şcolar "Radu Negru"), este înfiinţată acum în actualul sediu al unităţii de învăţământ, pe strada Ştiinţei nr. 119.

24Alegeri

"În municipiul Galaţi vor funcţiona 15 secţii speciale la spitale, penitenciar, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi, centre sociale, etc. - VEZI LISTA în Galeria de imagini de mai jos! - Cereri pentru urna mobilă, în cazul persoanelor netransportabile din motive medicale, se pot face sâmbătă, în intervalul orar 18:00 - 20:00, la secţiile de votare arondate", preciezează Primăria Galaţi.

Reamintim că alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European şi Referendumul naţional au loc simultan duminica aceasta, pe 26 mai 2019, între orele 07:00 - 21:00, iar în judeţul Galaţi au fost amenajate 436 de secţii de votare, din care 176 în municipiul Galaţi şi 33 în municipiul Tecuci.

Citeşte pe aceeaşi temă şi articolele:

- "Judeţul Galaţi, pregătit pentru alegeri şi referendum cu 436 de secţii de votare"

- "Program special la Evidenţa Persoanelor Galaţi cu ocazia alegerilor europarlamentare"

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu