Urmărire ca în filme: A lovit autospeciala poliţiei care îl urmărea şi s-a izbit de un cap de pod Recomandat

Miercuri, 23 Septembrie 2020 15:16
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un echipaj de poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Griviţa, care se deplasa cu autospeciala pe D.J. 25, între localităţile Călmăţui şi Iveşti, a observat în trafic, la data de 22 septembrie 2020, în jurul orei 13.45, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani, poliţiştii deţinând informaţii că acesta nu posedă permis de conducere.

Ca urmare, au efectuat semnale de oprire, însă tânărul nu a ţinut cont de acestea, mărind viteza de deplasare. Poliţiştii au plecat în urmărirea autoturismului în cauză şi la intersecţia străzilor 1 Decembrie 1918 şi Alexandru Lăpuşneanu, din comuna Iveşti, persoana aflată la volan a lovit autospeciala care încerca să-l blocheze, acroşând-o în partea dreaptă faţă şi provocându-i mai multe avarii, după care s-a oprit într-un cap de pod.

Tânărul a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei, după audiere fiind reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. El este cercetat acum pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi distrugere, în cursul zilei de astăzi urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu