Urmărit de poliţie, a intrat cu maşina într-o jardinieră din beton (VIDEO) Recomandat

Joi, 13 August 2020 08:11
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 17.30, un echipaj al Secţiei 2 Poliţie Galaţi, aflat la intersecţia străzii Gh. Doja cu bulevardul Siderurgiștilor, a observat un autoturism care a pătruns pe sens interzis, cu direcţia de deplasare spre strada Brăilei. Poliţiştii au efectuat semnale de oprire acustice si luminoase, şi, întrucât conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, aceştia au plecat în urmărirea sa.

Înainte de a ajunge la intersecţia cu strada Brăilei, bărbatul aflat la volan a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu maşina într-o jardinieră din beton, aflată pe trotuar. În urma impactului, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, aflat pe scaunul din dreapta faţă, a suferit leziuni şi a fost transportat la spital.

Din primele verificări a reieşit că autoturismul a fost condus de un bărbat de 27 de ani, din municipiul Galaţi, despre care poliţiştii au constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă.

VEZI VIDEO mai jos! ↓↓↓

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu