Vasluian depistat la volan, deşi nu avea acest drept Recomandat

Luni, 13 Iulie 2020 14:05
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea efectuează cercetări cu privire la un tânăr care conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.
În data de 12 iulie a.c., în jurul orei 00.00, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea - I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control în localitatea de frontieră Cavadineşti, judeţul Galaţi, un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România.
Poliţiştii de frontieră au procedat la legitimarea persoanei şi au constatat faptul că la volanul mijlocului de transport era cetăţeanul român A.C., în vârstă de 18 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Vaslui.
Cu ocazia efectuării controlului, existând suspiciuni cu privire la dreptul de a conduce autovehicule, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au stabilit că tânărul nu figureaza cu permis de conducere pentru nicio categorie.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu