Violatorul fetiţei din Galaţi, infracţiuni sexuale pe bandă rulantă Recomandat

Miercuri, 13 Martie 2019 16:30
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Georgel Cristian Alexandru,de 39 de ani, are, până acum, numai de pe urma agresiunilor sexuale comise majoritar în Brăila, peste 10 victime, o singură victimă fiind din Galaţi, de la copile, până la femei în toată firea. Totuşi, după ultima condamnare, în anul 2015, a fost eliberat în 2018 în baza legii recursului compensatoriu. În Brăila, bărbatul locuia mai mult cu mutaţii, unele doar în acte, la diverse adrese din Brăila, deoarece se pare că nici propria mama nu îl mai suportă.

Istoricul infracţional al bărbatului începe în 1997 când a debutat cu un furt. Atunci a fost condamnat cu suspendare şi în scurt timp a recidivat, dar a devenit apoi violator şi tâlhar. În 2003, tâlhărea cu lama cuţitului şi pipăia şi supunea la perversiuni femei şi copile care se plimbau pe faleză. Apoi, în 2009, printr-o sentinţă penală a fost condamnat pentru port ilegal de armă, perversiune sexuală şi lipsire de libertate.

"În 2013 a fost reţinut şi condamnat în 2015 printr-o sentinţa penală pentru mai multe infracţiuni, printre care corupţie sexuală, perversiune sexuală, lipsire de libertate. Pentru aceste fapte a primit 8 ani şi 6 luni cu executare. În decembrie 2018, la finalul anului, a fost eliberat în baza legii 169/2017, recursul compensatoriu", a precizat Georgiana Streche, Tribunalul Brăila. Astfel, a beneficiat de peste 300 de zile de libertate. În faţă instanţei Judecătoriei Galaţi, unde a ajuns după ce a violat marţi, 12 martie 2019, o fetiţă (Citeşte AICI), bărbatul şi-a recunoscut fapta.

Există serioase suspiciuni asupra discernământului său. "S-a luat, pe bună dreptate şi din punctul meu de vedere, măsură arestului preventiv pentru că reprezenta un pericol. El a dat semne de regret, mai mult, a cerut clemenţă din partea instanţei. Pare că avea un discernământ cel puţin limitat, aceasta este opinia mea", a precizat Cosmin Peneuaşu, avocat din oficiu.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu