Vitezomani amendaţi şi lăsaţi fără permise, la Galaţi Recomandat

Vineri, 12 August 2022 14:05
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În cursul acestei dimineţi, poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier au desfăşurat o acţiune, pe raza judeţului Galaţi, pe linia combaterii nerespectării regimului legal de viteză.
În cadrul acţiunii au fost depistaţi mai mulţi conducători auto care, circulând în interiorul localităţii,  au depăşit limita de viteză legal admisă.
Astfel, pe DN 25, în localitatea Vameş, a fost depistat un bărbat, de 30 de ani, conducând autoturismul cu viteză de 111 km/h.
Tot pe DN 25, în localitatea Tudor Vladimirescu, un autoturism condus de un bărbat, de 64 de ani, a fost înregistrat de aparatul radar rulând cu viteza de 110 km/h.
Un alt conducător auto care a depăşit viteza legal admisă, a fost depistat de poliţişti în localitatea Lungoci. Bărbatul, de 52 de ani, circula cu viteza de 109 km/h.
În cazul unei femei, de 62 de ani, care circula pe DN 2A, în localitatea Fundeni, aparatul radar a înregistrat viteza de 106 km/h.
Toţi cei patru conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional, cu amendă în cuantum de 1450 de lei fiecare, fiindu-le, totodată, reţinute permisele de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu