Zeci de mobile şi tablete contrafăcute, confiscate la Măstăcani Recomandat

Miercuri, 08 Ianuarie 2020 11:53
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au descoperit şi confiscat 26 de telefoane mobile, în valoare totală de 32.250 de lei, pe care un tânăr intenţiona să le comercializeze pe raza municipiului Galaţi.

„În data de 07 ianuarie a.c., în jurul orei 22.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pe raza localităţii de frontieră Măstăcani, pentru control, un autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în România, condus de un cetăţean român, V.L., în vârstă de 28 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi. La controlul efectuat asupra autoturismului au fost descoperite 26 telefoane mobile şi cinci tablete de diferite mărci, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente legale de provenienţă. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat faptul că a primit bunurile de la o cunoştinţă şi intenţiona să le vândă unui prieten din municipiul Galaţi“, se arată într-un comunicat al I.T.P.F. Iaşi.

Conform prevederilor legale, bunurile, în valoare totală de 32.250 de lei, au fost ridicate în vederea continuării şi definitivării cercetărilor, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu