Ziua Universităţii, sărbătorită prin teatru

  (M.A.V.)
Joi, 20 Martie 2014 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi, de la ora 19.00, studenţii anului III Actorie ai Facultăţii de Arte de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, clasa conf. univ. dr. Maria Ganeva, vor urca pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini” pentru a juca spectacolul „Gaiţele” (a cărui premieră au avut-o în decembrie 2013, la Sala Studio a Teatrului), una dintre cele mai bune comedii de moravuri din dramaturgia românească, scrisă de Alexandru Kiriţescu. Regia artistică aparţine asist. univ. dr. Adelaida Zamfira.
La spectacol sunt aşteptaţi reprezentanţii comunităţii academice din Universitatea „Dunărea de Jos”, accesul urmând să se facă numai pe bază de invitaţie. Invitaţiile se găsesc la Serviciul Relaţii Internaţionale şi Comunicare din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, la sediul central, din strada Domnească, nr. 47
Potrivit Cartei Universitare, ziua de 20 martie este declarată ca zi oficială a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi. În perioada 20-26 martie vor fi organizate mai multe festivităţi prilejuite de împlinirea a 40 de ani de la semnarea decretului de înfiinţare a Universităţii din Galaţi, prin unirea Institutului Politehnic cu Institutul Pedagogic, ambele înfiinţate în 1948.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu