14 FIRME ÎNFIINȚATE ÎN URMA CONCURSULUI DE PLANURI DE AFACERI AntRES 2.0 Recomandat

Vineri, 02 Septembrie 2022 00:00
Publicat în Fonduri UE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La sfârşitul lunii iunie 2022, în cadrul proiectului Antreprenoriat inovativ pentru studenţi, în regiunea Sud Est, Antres 2.0, ID: POCU/829/6/13/140412 au fost semnate 14 contracte de subvenție pentru acordarea ajutorului de minimis.

În cadrul subactivităţii A4.2. „Înfiinţarea, demararea funcţionării întreprinderilor ce vor realiza planurile de afaceri cu ajutor de minimis în cadrul proiectului”, au fost demarate 14 întreprinderi, care cumulează un total de 6.193.670,17 lei din schema de ajutor de minimis.

Afacerile ce vor fi implementate aparțin domeniilor următoare: industrii creative (activități de arhitectură, activități de design specializat, activități ale agențiilor de publicitate, fabricarea altor produse manufacturiere), construcții (lucrări de instalații electrice și alte lucrări și instalații pentru construcții), sănătate (activități de asistență stomatologică, activități profesionale și tehnice – de suport pentru echipamente și instrumentar medical, clinică de radiologie dentară, activități aferente unui centru de estetică, remodelare si recuperare), activități specifice industriei auto și componentelor acestora, ale industriei textile (fabricarea și finisarea unor articole de îmbrăcăminte și accesorii), precum și comerț cu amănuntul al îmbrăcămintei, în magazine specializate.

Derularea activităţii firmelor, care au sediul social şi, după caz, punctele de lucru, în Regiunea Sud-Est, va duce la crearea a 65 locuri de muncă.

Alte detalii cu privire la derularea proiectului pot fi consultate la adresa www.antres20.ugal.ro.

Date de contact:

Prof. univ. dr. Daniela Ancuța Șarpe – Manager de proiect

Email: antres20.ugal@gmail.com

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu