Finalizarea proiectului „SPAȚIU PENTRU ACTIVITĂȚI RECREATIVE ȘI DISTRACTIVE EXTRACURRICULARE” 15.09.2019 Recomandat

Duminică, 15 Septembrie 2019 00:00
Publicat în Fonduri UE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

METALO INVEST S.R.L., în calitate de Beneficiar,  anunță finalizarea proiectului „SPAȚIU PENTRU ACTIVITĂȚI RECREATIVE ȘI DISTRACTIVE EXTRACURRICULARE”, cod MySMIS 112395, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 : “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”:

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud - Est, în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivele proiectului sunt:

  • diversificarea activității microîntreprinderii METALO INVEST S.R.L. prin înființarea Spațiului pentru activități distractive și recreative extracurriculare;
  • creșterea competitivității și productivității microîntreprinderii prin dotarea cu echipamente specifice;
  • crearea de locuri noi de muncă - dintre care cel puţin unul pentru persoane defavorizate.

La finalizarea perioadei de implementare s-au obșinut următoarele rezultate:

  • un spațiu pentru activități distractive și recreative extracurriculare înființat;
  • un spațiu pentru activități distractive și recreative extracurriculare dotat la standarde europene;
  • 3 locuri de muncă nou create, dintre care unul pentru persoane din categorii defavorizate.

Valoarea totală a proiectului este de 1.373.317,27 lei, din care valoarea contribuției din FEDR este de 760.040,10 lei si 134.124,72 lei contributie din Bugetul National .

În urma implementării proiectului investiția realizată va avea un impact pozitiv la nivelul populației localității/regiunii prin crearea a 3 locuri de muncă, creșterea calității serviciilor de profil și oferirea de activități extracurriculare și distractive.

Informaţii suplimentare se pot obţine la: Tel./fax: 0740.244.848, e-mail: metaloinvest_proiect@yahoo.com, persoană de contact: Vasile NISTOR

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu