Angela Similea se întoarce în muzică, după 6 ani de absenţă Recomandat

Joi, 17 Martie 2022 13:17
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Din anul 2016, Angela Similea nu a mai cântat, însă acum a fost convinsă de către Ovidiu Komornyik să se întoarcă în muzică, notează libertatea.ro.

Artista a renunţat la cântat în urmă cu 6 ani şi a refuzat ofertele primite, după ce mama ei s-a stins din viaţă în toamna anului 2010, iar un an mai târziu a murit şi soţul ei. Datoriile la bancă au fost şi ele un factor care au destabilizat-o pe Angela Similea, care a pierdut mai multe proprietăţi.

Acum, după 6 ani de absenţă din muzică, Ovidiu Komornyik a reuşit să o convingă să revină pe scenă. Cantautorul a compus o melodie cu un mesaj de pace, pe care l-a înregistrat alături de mai mulţi artişti, printre care şi Angela Similea, Mirabela Dauer, Dida Drăgan, Monica Anghel, Adrian Daminescu şi Marcel Pavel.

„Este un cântec nou, compus de mine şi interpretat de 12 colegi dragi. Angela Similea nu a mai cântat din 2016. Noi am cântat ani de zile împreună, până când a decis să se retragă din muzică. Scena a fost viaţa ei. Alături de Angela şi de ceilalţi colegi am înregistrat luni un cântec, ce va beneficia şi de un videoclip, pe care îl vom lansa săptămâna viitoare. Este un cântec cu un mesaj pentru pace, cu referire la situaţia din Ucraina, la ceea ce se întâmplă acolo. Sper să treacă acest coşmar!”, a declarat Ovidiu Komornyik, în exclusivitate, pentru Fanatik.

„Prietenii s-au adunat în jurul lui Ovidiu Komornyik spre a lansa către inimile voastre o reflecţie asupra vieţii şi a iubirii! Pe curând!”, a fost mesajul transmis de Angela Similea pe pagina sa de Facebook.

Ovidiu Komornyik nu se poate bucura de ridicarea restricţiilor, pentru că este afectat de ce se întâmplă în Ucraina. Cântăreţul susţine că au început să se mişte lucrurile pe plan muzical, iar pe 1 mai va deschide hotelul pe care îl are la mare.

„Pe plan muzical au început să se mişte lucrurile. Dar nu-ţi mai arde de nimic când vezi ce se întâmplă în lume. Cu hotelul de la mare am început să punem căruţa pe roate, cum se spune… Deschidem de 1 mai. Sunt aici, am venit să văd cum stau lucrurile pe la hotel. Nu mai avem restricţii, avem război! Nu ştiu dacă o să mai fie cum a fost. Am cunoştinţe şi în Republica Moldova şi în Ucraina. Am cântat la Cernăuţi… Este îngrozitor ceea ce se întâmplă în Ucraina!”, mai spune Ovidiu Komornyik.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu