Angelina Jolie va da în judecată Daily Mail pentru fotografiile publicate, în care actriţa pare drogată

  (M.A.S.)
Marți, 15 Iulie 2014 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În videoclipul apărut mai întâi în National Enquirer şi apoi în Daily Mail, Angelina Jolie este trasă la faţă, cu cearcăne pronunţate şi vorbeşte incoerent. Potrivit Huffington Post şi The Times, actriţa americană contra-atacă şi va da în judecată tabloidul englez pentru difuzarea unui videoclip cu ea, din 1999, în care pare sub influenţa drogurilor, scrie lefigaro.fr. Acuzaţia este de „încălcare a dreptului la viaţă privată”.
National Enquirer a scris că a obţinut secvenţele de la Franklin Meyer (68 de ani), care pretinde că a fost dealerul Angelinei Jolie la sfârşitul anilor 1990. În videoclipul de 16 minute, filmat acum 15 ani, actriţa este trasă la faţă şi foarte slabă. La telefon vorbeşte incoerent şi repetitiv. Parcurge în lung şi în lat sufrageria plină de resturi. Potrivit lui Meyer, de câte ori venea la ea, actriţa cumpăra cocaină şi heroină de circa 100 de dolari.
În acea zi din 1999, Jolie l-ar fi chemat să îi ducă droguri la domiciliul ei din New York, iar dealerul spune că s-a drogat chiar sub ochii lui, chiar înainte să o filmeze. Atunci ar fi sunat-o tatăl ei, actorul John Voight.
Angelina Jolie nu a ascuns niciodată această perioadă din tinereţea ei. În 2011, într-un interviu acordat revistei 60 Minutes, ea a spus că se simte „foarte norocoasă că trăieşte încă”. „Am trăit vremuri mai grele, mai întunecate, dar am supravieţuit. Aş fi putut muri tânără”, a mărturisit ea.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu