Apple a lansat iPhone 13, iPad 2021 şi Watch Series 7 Recomandat

Miercuri, 15 Septembrie 2021 14:31
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Apple a lansat cele mai noi smartphone-uri, care vin cu un upgrade important adus seriei încă de acum un an. Surpriza evenimentului de lansare din data de 14 septembrie 2021, a fost lansarea unei noi generaţii de iPad care este mai rapid cu 20% faţă de vechea versiune şi este construit în jurul unui nou procesor Apple A13 Bionic.
Printre actualizările importante, noul iPad are o cameră frontală de 12 megapixeli cu Center Stage, pentru a te urmări în momentul în care te mişti în faţa camerei. Cu ajutorul unor reţele neurale, recunoaşte persoanele din faţa camerei şi pune accentul pe ele în toate aplicaţiile populare la care te-ai putea gândit, inclusiv Zoom. Costă 329 de dolari, este disponibil în două culori şi vine cu o cantitate dublă de memorie internă.
Noul iPad mini este mai subţire ca niciodată, cu ramă cât se poate de subţire. Are un ecran Liquid Retina Display şi are 8,3 inci în diagonală, cu 500 de niţi de luminozitate, în aceeaşi diagonală a carcasei. Autentificarea se face în continuare cu TouchID, dar senzorul este ascuns în butonul de power din dreapta sus, informează playtech.ro.
Noile tablete vin cu 5G şi au o cameră principală de 12 megapixeli cu HDR şi înregistrare în 4K. Preţul de achiziţie pentru iPad mini începe de la 499 de dolari şi va fi disponibil începând cu săptămâna viitoare.
Totodată a fost lansat şi Apple Watch generaţia a şaptea. Are cu 20% mai mare suprafaţă utilă a ecranului faţă de generaţia anterioară, cu rame mai mici cu 40%, în timp ce dimensiunea gadgetului rămâne aproape neschimbată. Este cu 70% mai luminos, iar noua interfaţă profită la maxim de suprafaţa suplimentară de lucru. Este rezistent la şocuri, certificat IPX7 şi rezistent la apă. Se încarcă cu 33% mai rapid decât Apple Watch 6 prin intermediul unui cablu USB. Preţul unui Apple Watch Series 7 este de 399 de dolari.
iPhone 13 şi iPhone 13 mini vor avea un ecran cu 28% mai luminos, are 1200 de niţi, iar procesorul folosit este Apple A15 Bionic. Este cu 50% mai rapid, conform Apple decât procesorul din cel mai rapid Android. Pe partea de autonomie, noile iPhone 13 şi iPhone 13 mini au o baterie mai bună decât în urmă cu un an, faţă de iPhone 12, cu o oră şi jumătate în plus de utilizare pe mini şi 2,5 ore în plus pe versiunea standard. Preţul pentru iPhone 13 mini începe de la 699 de dolari pentru 128GB.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu