Arnold Schwarzenegger va debuta pe micile ecrane într-un serial TV de acţiune Recomandat

Miercuri, 02 Septembrie 2020 08:39
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Veteranul actor Arnold Schwarzenegger îşi va face debutul pe micile ecrane într-un serial de acţiune, ce prezintă povestea unui tată şi a fiicei sale care lucrează ca spioni internaţionali, a anunţat luni site-ul Deadline.com, citat de EFE.
Proiectul, confirmat şi de presa de specialitate de la Hollywood, este în fază de producţie şi încă nu s-a stabilit cine va juca rolul fiicei personajului interpretat de Schwarzenegger, care semnează astfel primul său angajament de lungă durată în televiziune.
Serialul are la bază o idee a lui Nick Santora (cunoscut pentru serialele "Scorpion", "Prison Break") şi va fi produs de studiourile Skydance Television, care, în următoarele săptămâni, va încerca să vândă acest conţinut platformelor de streaming.
În timpul pandemiei, Arnold Schwarzenegger, o adevărată personalitate în Statele Unite atât pentru cariera lui cinematografică, cât şi pentru cea politică, a difuzat mai multe mesaje şi clipuri video pe contul său de Twitter, multe dintre ele umoristice, în care oferea sfaturi pentru a stopa pandemia, precum igiena mâinilor şi izolarea la domiciliu.
Anul trecut, fostul guvernator al statului California (2003-2011) a apărut pe marile ecrane într-un nou film din seriua "Terminator", intitulat "Terminator: Dark Fate", însă rezultatele modeste de box-office (încasări de 261,1 milioane de dolari la un buget de producţie de 185 de milioane de dolari) par să fi compromis viitorul acestei francize SF.
Filmul "Terminator: Dark Fate" a fost lansat în ideea de a recupera publicul după mai multe continuări lipsite de succes şi a marcat revenirea pe ecrane a actriţei Linda Hamilton şi a lui James Cameron, în calitate de producător. Pelicula a beneficiat totuşi de recenzii destul de favorabile din partea criticilor de specialitate. (Sursa Agerpres)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu