Asia Express: Mihai Petre a sărit la bătaie la un localnic (VIDEO) Recomandat

Marți, 26 Octombrie 2021 11:25
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mihai şi Elwira Petre au trecut într-o nouă etapă la Asia Express, drept pentru care întâmpină provocări grele în Georgia. Dansatorul s-a enervat groaznic atunci când un localnic nu a vrut să îl ajute. În încercarea de a face autostop pentru a găsi o maşină care să îi ducă la destinaţia pe care o aveau scrisă pe un plic, cei doi soţi au fost refuzaţi.

Cei doi au reuşit să oprească un şofer, dar s-au întâlnit cu un refuz vehement. Totuşi, Mihai Petre nu s-a lăsat şi a insistat, gândindu-se că o să îl convingă pe bărbat să îi ducă atât pe el, cât şi pe soţia lui, la destinaţie. Şoferul a refuzat în continuare, aşa că frustrarea l-a cuprins pe Mihai Petre, acesta dorindu-şi să ajungă cât se poate de repede la destinaţia de pe plic şi să treacă peste orice provocare. Dansatorul a dat uşor cu piciorul în maşină, însă bărbatul a observat imediat acest lucru.

Şoferul a coborât din maşină pentru a se certa cu dansatorul. Cei doi s-au enervat la culme şi un adevărat scandal a pornit, fiind gata să se ia la bătaie pentru cele întâmplate. Mulţi au fost şocaţi de comportamentul pe care l-au avut aceştia la Asia Express.

Elwira i-a spus soţului său să pună capăt scandalului, mai ales pentru că nu ajungea nicăieri certându-se. Mihai Petre a recunoscut că episodul a fost unul nu foarte plăcut, însă face parte din viaţa reală.

„Acesta e un alt moment jenant din punctul meu de vedere, dar face parte din viaţa reală. Eu regret. E un alt exemplu de şofer violent şi nici asta nu poate fi tolerat până la capăt că mai avem şi pe la noi exemplare”, a mărturisit Mihai Petre la Antena 1.

VIDEO AICI -» https://a1.ro/asia-express/stiri/asia-express-25-octombrie-2021-mihai-petre-la-un-pas-sa-sara-la-bataie-pe-drumul-imparatilor-care-a-fost-motivul-id1060565.html

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu