Beyonce a cumpărat o biserică din New Orleans Recomandat

Luni, 28 Mai 2018 11:27
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cântăreaţa americană Beyonce a devenit proprietara unei biserici vechi de peste 100 de ani din New Orleans, evaluată la 850.000 de dolari, potrivit tmz.com, citează Mediafax.
Lăcaşul de cult din piatră nu a mai fost folosit în scopuri religioase de foarte mult timp, din lipsă de enoriaşi.
Sora mai mică a lui Beyonce, cântăreaţa Solange Knowles, locuieşte în apropiere.
În urmă cu câteva săptămâni, într-o biserică din San Francisco a fost oficiată prima "slujbă Beyonce", la care au participat aproximativ 900 de persoane.
Beyonce Knowles, în vârstă de 36 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love".
Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 22 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 19 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu