Cel mai cunoscut criminal în serie din România, în vacanţă pe litoral (FOTO) Recomandat

Vineri, 05 August 2022 16:05
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marius Csampar, cel mai cunoscut criminali în serie din România, îşi face vacanţa pe litoralul românesc. Acesta a făcut publice imaginile pe reţelele de socializare, notează stiridecluj.ro. Marius Csampar a fost eliberat condiţionat, în 2020, după 22 de ani de detenţie.

4cc1ced45a9ace5b59b1c2df684eed09

Marius Csampar a ajuns la mare, printr-un program al Primăriei Baloteşti, acolo unde domiciliază. „Am fost săptămâna trecută o zi şi acum iar. Ne duce şi pe noi Primăria. De dimineaţa până seara”, a spus el, în timpul unui live pe TikTok.

„Vă dorim o vacanţă criminală”/ „Arătaţi ucigător de bine”/ „Nu mai fi supărat, că doar nu ai omorât pe nimeni”/ „Pozele sunt criminale”/ „O privelişte criminală”/ „Eşti mortal, Mariuse”, au fost doar câteva dintre reacţiile prietenilor virtuali.

Marius Csampar a fost pus în libertate după 20 de ani de puşcărie, deşi primise o pedeapsă de 99 de ani, fiindcă a ucis şase oameni. A fost eliberat în anul 2020, pentru bună purtare. În 1996, Marius Csampar a fost prins de poliţie după ce, împreună cu un om al străzii, care locuia în canalizare, a omorât în bătaie o femeie bătrână, de la care a luat o oală cu sarmale, nişte bani şi o lenjerie de pat. După ce l-au interogat, poliţiştii au descoperit că, de fapt, au în faţa lor un adevărat monstru, conform spynews.ro.

Au ieşit la iveală alte cinci crime, pe care Csampar le-a descris cu senitătate. Una dintre ele s-a dovedit, însă, de o violenţă aparte. Acesta a mărturisit că, după o ceartă cu un om fără adăpost, l-a omorât, după care i-a tăiat capul. Corpul l-a aruncat în canal, în timp ce capul l-a aruncat în Lacul IOR din Bucureşti. După ce au verificat locul în care Csampar spunea că ar fi dus trupul celui mort, anchetatorii au găsit, într-adevăr, un schelet fără craniu.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu