Coronavirus: #iorestoacasa, campania lansată de vedete în Italia pentru a limita contagierea Recomandat

Marți, 10 Martie 2020 11:18
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

#iorestoacasa este campania lansată pe reţelele de socializare în Italia de celebrităţi, precum Laura Pausini, Nek, Tiziano Ferro sau Chiara Ferragni, pentru a-i încuraja pe italieni să rămână acasă şi să limiteze astfel răspândirea epidemiei de Covid-19, relatează EFE, citat de Agerpres.
Regizorul Paolo Sorrentino, laureat cu Oscar pentru "La Grande Bellezza", a insistat pe Instagram ca lumea să rămână acasă şi a oferit chiar câteva recomandări de lectură, muzică şi filme. Reputatul cineast a sugerat astfel cântecele Loredanei Berté şi cartea "Lessico Famigliare" a scriitoarei Natalia Ginzburg.
Tot pe Instagram, cântăreţul Tiziano Ferro a postat un clip în care interpretează o nouă versiune a piesei "Someone you loved" a britanicului Lewis Capaldi cu următorul mesaj: "Să urmăm directivele. Nu este uşor, dar situaţia este critică în întreaga lume", a scris el în italiană, engleză şi spaniolă. Şi s-a oferit să cânte şi alte piese pentru fanii săi: "Să demonstrăm lumii că deşi este un moment trist îl putem depăşi", a scris el.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu