Donald Trump a rămas fără Melania Recomandat

Miercuri, 06 Iunie 2018 00:46
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Melania Trump, soţia preşedintelui american Donald Trump, nu-l va însoţi pe acesta în vizitele sale în străinătate din cursul lunii iunie, a anunţat purtătoarea de cuvânt a primei doamne, fapt ce probabil va alimenta speculaţiile privind starea ei de sănătate şi mariajul soţilor Trump, informează Mediafax.
Stephanie Grisham, purtătoarea de cuvânt a primei doamne, a declarat pentru agenţia de ştiri Dpa că Melania Trump nu-l va însoţi pe Donald Trump la Qubec, pentru summitul G7 din această săptămână, şi nu există planuri privind o prezenţa a soţiei preşedintelui SUA la Singapore, unde Donald Trump este programată să se întâlnească pe data de 12 iunie cu liderul nord-coreean Kim Jong Un.
Ulterior, Grisham a declarat pentru postul CNN că Melania Trump va participa luni după-amiază la un eveniment la Casa Albă în onoarea familiilor Gold Star, familiile militarilor americani căzuţi la datorie.
Melania Trump, în vârstă de 48 de ani, a fost văzută ultima oară în public pe data de 10 mai, când alături de soţul ei a întâmpinat trei cetăţeni americani eliberaţi de regimul nord-coreean.
La scurt timp, soţia preşedintelui a suferit o intervenţie chirurgicală pentru o problemă benignă la rinichi, despre care Casa Albă a transmis că a decurs bine.
Absenţa ei a alimentat speculaţiile privind o posibilă distanţare de preşedintele Donald Trump.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu