Elena Băsescu, colecţie de haine pentru mame şi copii Recomandat

Joi, 13 Decembrie 2018 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elena Băsescu a lansat o colecţie de haine pentru mame şi copii şi s-a asociat în acest demers cu creatoarea de modă Iulia Bălan, potrivit unui anunţ publicat pe pagina sa de Facebook, informează Mediafax. "Ideea unei colecţii de haine asortate mamă - copii s-a conturat cu mult timp în urmă, încă de pe vremea când mă pregăteam de botezul Sofiei. Mi-am dorit să mă asortez cu Sofia, iar, la botezul Anastasiei, Sofia a fost cea care şi-a dorit «să fie ca mama»", a explicat Elena Băsescu.
Ea a mai spus că s-a asociat în acest proiect cu creatoarea de modă Iulia Bălan. "Ea îşi dorea să facă pasul următor: să realizeze hăinuţe pentru copii. Eu îmi doream o colecţie personalizată pentru mine şi copiii mei, însă era greu de pus în practică de una singură. Aşa a luat naştere proiectul «Elena Băsescu & Kids by Iulia Bălan»", a mai scris aceasta.
Fiica fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, spune că prima sa colecţie de modă este dedicată ocaziilor speciale din sezonul rece. "Experienţa de mamă m-a ghidat să aleg doar acele modele confortabile şi uşor de purtat de către copii. Sofia, fiind cea mai mare, a avut ultimul cuvânt", a scris Elena Băsescu. În vârstă de 38 de ani, Elena Băsescu are trei copii, Sofia, în vârstă de cinci ani, Traian, în vârstă de aproape 4 ani, şi Anastasia, născută în iunie anul acesta.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu