Experţii în extensii de gene, din toată lumea, se întrec la Bucureşti Recomandat

Vineri, 05 Octombrie 2018 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Jubile Ballroom din Bucureşti are loc în zilele de 22 şi 23 octombrie 2018 a doua ediţie a Campionatului Internaţional de Extensii de Gene, un eveniment menit să trezească spiritul competitiv al experţilor în extensii de gene din toate colţurile lumii.
Evenimentul este o competiţie la care participă tehnicieni de extensii de gene pasionaţi, cu scopul de a-şi etala talentul şi aptitudinile profesionale. În cadrul acestei competiţii există 7 probe, din care participanţii au şansa de a opta la care să participe. Concurenţii au posibilitatea de a alege să lucreze cu produsele pe care le folosesc în mod obişnuit în saloanele proprii, pentru a-şi pune mai bine în practică tehnicile cu care sunt familiarizaţi.
“Prin acest campionat, ne propunem să promovăm rezultatele cât mai naturale, care oferă o notă de seducţie şi rafinament privirii clientelor. În acest sens, participanţii sunt îndemnaţi să nu lucreze cu extensii extrem de groase şi lungi. Lucrarea rezultată trebuie să fie una la care s-a lucrat cât mai curat, adică să nu se fi folosit mult adeziv pentru gene. Fiecare participant are la dispoziţie un timp stabilit pentru a-şi termina lucrarea. După aceea, modelele merg în zona unde vor fi jurizate. Juriul va avea în faţă o listă de criterii de jurizare şi va pune note la fiecare criteriu în parte. La final, câştigă concurenţii care au obţinut cel mai mare punctaj la aceste criterii”, declară Corina Turcuman, organizatorul Campionatului Internaţional de Extensii de Gene.
Competiţia este împărţiţă în 4 categorii: Junior - cei cu experienţă până într-un an, Master - 1 până la 3 ani experienţă, Profesional - experienţă mai mare de 3 ani, Elite - traineri, juraţi, profesionişti recunoscuţi internaţional. Juriul este format din cei mai importanţi profesionişti în domeniu, din ţări precum: Rusia, Italia, Portugalia, Lituania, Grecia, Ucraina, Brazilia şi Australia.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu