Facebook adaugă o funcţie mult aşteptată la WhatsApp Recomandat

Luni, 04 Iunie 2018 09:17
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Facebook continuă eforturile pentru îmbunătăţirea serviciilor WhatsApp, versiunea pentru Android a aplicaţiei primind o nouă funcţie Group Calls, care permite folosirea apelurilor de voce şi apeluri video pentru a discuta cu până la 4 persoane în acelaşi timp, potrivit site-ului go4it.ro.
WhatsApp suportă de ceva timp iniţierea de apeluri video şi voce folosind conexiunea la internet a telefonului mobil, însă funcţionalitatea era limitată la convorbiri unu-la-unu.
Noua opţiune Group Call poate fi activată chiar în timpul apelului aflat în desfăşurare, invitând la discuţie şi alte persoane din agenda de contacte. Persoanele solicitate să participe la o conversaţie Group Call vor putea vedea avatarul tuturor utilizatorilor conectaţi deja, decizând astfel dacă să accepte sau nu invitaţia.
Încă aflată la etapa de testare, funcţionalitatea este disponibilă doar pentru o parte dintre utilizatorii versiunii WhatsApp pentru Android, debutul oficial urmând aibă loc în curând.
Facebook a anunţat introducerea funcţiei Group Calls pentru serviciul WhatsApp în cadrul evenimentului F8 Developer Conference organizat la începutul lunii mai 2018, alături de alte îmbunătăţiri care vizează mai buna administrare a grupurilor de chat.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu