Festival în cimitir cu lăutari, mici, sarmale şi prăjituri filipineze la parastasul Ionelei Prodan (FOTO/VIDEO) Recomandat

Vineri, 07 Octombrie 2022 12:27
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ziua în care mama ei ar fi împlinit 75 de ani, Anamaria Prodan i-a organizat un parastas memorabil Ionelei Prodan. Impresara a adus lăutari, şi cele mai alese preparte, tot ce i-a plăcut regretatei interprete de muzică populară în timpul vieţii, notează spynews.ro.

parastas 1

(Citeşte şi Reghe dă cu Prodanca de pământ, la propriu! Noi filmări şocante cu bătaia dintre cei doi (VIDEO))

Anamaria Prodan i-a organizat un parastas cu lăutari mamei sale. Pe lângă slujba emoţionantă care a avut loc la mormântul Ionelei Prodan din Cimitirul Bellu, regretata interpretă a avut lăutari şi un întreg festin în memoria ei. Impresa s-a asigurat că nu lipseşte nimic din cele ce i-au plăcut mamei sale în timpul vieţii.

Anamaria Prodan a făcut parastas cu lăutari şi bucate alese pentru mamei ei

În imaginile de la Antena Stars - AICI - se poate observa că Anamaria Prodan a vrut ca parastasul organizat în ziua în care Ionela Prodan ar fi împlinit 75 de ani să fie ca un „festival”, după cum a spus şi prietena impresarei, cea care s-a ocupat de pregătiri. Mesele au fost pline cu fiecare prepart care i-a plăcut îndrăgitei cântăreţe. La desert au existat chiar şi prăjituri filipineze, preferatele interpretei.

parastas 2

(Citeşte şi "Fă, luaţi-aş familia în p** de m** ordinară şi de sl** dracu’ care eşti!")

De la eveiment nu au lipsit nici lăutarii, aşa cum şi-ar fi dorit regretata artistă. Astfel, acest parastas, la fel ca celelalte pe care le-a organizat vedeta, a fost o ocazie de a sărbători viaţa Ionelei Prodan, dar şi un eveniment la care oamenii s-au rugat pentru odihnirea sufletului ei.

Slujbă emoţionantă făcută pentru sufletul Ionelei Prodan

În filmările din momentul sosirii Anamariei Prodan, observăm că impresara a preferat să-şi ţină privirea mai mult în pământ. Totuşi, ţinuta ei a fost impecabilă. A ales să îmbrace un costum verde deschis, alcătuit din sacou şi pantaloni, la care a asortat o bluză albă.

parastas 3

(Citeşte şi Prodanca şi Reghe, bătaie în stradă (VIDEO))

Pe tot parcursul slujbei, încă soţia lui Laurenţiu Reghecampf a avut susţinerea apropiaţilor şi a familiei, fiind însoţită încă de la început de fiica ei, Sarah.

Articole similare: «Trimiteţi SMURDU acasă la Prodanca!»

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu