Jennifer Lopez, planuri de nuntă opulentă Recomandat

Marți, 26 Martie 2019 11:44
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cântăreaţa şi actriţa americană Jennifer Lopez, care s-a logodit recent cu fostul jucător profesionist de baseball Alex Rodriguez, plănuieşte să aibă o ceremonie de nuntă opulentă, relatează covermg.com, citat de Mediafax. Surse apropiate vedetei americane susţin că aceasta a început să-şi planifice nunta, care va fi un eveniment "opulent". Deşi Lopez a mai fost căsătorită de trei ori, ea îl vede pe fostul sportiv ca fiind "alesul ei" şi doreşte să aibă parte de o ceremonie de mare amploare, fiindcă aceasta este "ultima ei şansă de a avea o nuntă cu adevărat ca a unei prinţese".
Potrivit aceloraşi informaţii, citate de revista britanică Heat, cuplul ia în considerare organizarea unei ceremonii în locuri exclusiviste, precum Insulele Bahamas, The Hamptons din statul american New York, Hawaii sau o insulă privată. Insulele Bahamas sunt, de altfel, un loc cu semnificaţie pentru Lopez şi Rodriguez, deoarece cei doi s-au logodit acolo în timpul unei vacanţe. Aceleaşi surse mai spun că este posibil ca nunta să aibă loc în vară, în preajma zilei de naştere a vedetei, deoarece "ea preferă să nu aibă o logodnă lungă".
Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori, prima dată cu ospătarul cubanez Ojani Noa, apoi cu dansatorul Chris Judd, ambele căsnicii durând un an. Cu cântăreţul Marc Anthony a fost căsătorită timp de şapte ani şi are copii gemeni, în vârstă de 11 ani. Cântăreaţa americană a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri, respectiv rapperul P. Diddy şi actorul Ben Affleck.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu