Johnny Depp, de nerecunoscut Recomandat

Marți, 05 Iunie 2018 03:23
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Johnny Depp, 54 de ani, se află alături de trupa lui, The Hollywood Vampires, într-un turneu prin Europa, potrivit dailymail.co.uk, informează Mediafax. Actorul s-a pozat săptămâna trecută cu mai mulţi fani la Hotelul Four Seasons din St. Petersburg, Rusia, iar imaginile au ajuns temă de discuţie printre internauţi.
“Cred ca eroul meu arată ca şi cum ar fi bolnav”, “A slăbit mult”, “Pe bune, acela este Johnny Deep?”, au fost câteva dintre comentariile fanilor îngrijoraţi.
John „Johnny” Christopher Depp II este un actor, scenarist, regizor, producător şi muzician american. A câştigat Globul de Aur şi premiul academiei Screen Actors Guid pentru Cel Mai Bun Actor. El a ieşit în evidenţă în anii 1980, odată cu serialul 21 Jump Street, devenind un idol al adolescenţilor.
Depp a acceptat provocarea vieţii lui de a accepta roluri "mai mari decât viaţa", începând cu un rol suport în filmul lui Oliver Stone, Platoon, reprezentând Războiul din Vietnam şi care a apărut în 1986, apoi a jucat rolul principal în filmul fantezist Edward Scissorhands (1990). Mai târziu a experimentat succesul de box- office în aventura fantastică Sleepy Hollow (1999), apoi în fantasticul Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003) şi în continuările acestuia. A continuat cu Charlie and the Chocolate Factory (2005), filmul fantastic Alice in Wonderland (2010) şi a dat voce personajului principal din comedia western animată Rango (2011). În nouă din filmele lui a colaborat cu directorul, producătorul şi prietenul său, Tim Burton.
Depp este considerat a fi unul dintre cei mai buni actori de film pe plan mondial. A reuşit să câştige laudele criticilor pentru performanţele sale, care au inclus următoarele roluri: directorul şi regizorul Ed Wood în Ed Wood, agentul FBI sub acoperire Joseph D. Pistone în Donnie Brasco, autorul J.M. Barrie în Finding Neverland, şi Whitey Bulger, gangsterul american din Black Mask. Filmele lui Depp au avut încasări de peste 3.2 miliarde de dolari în box-office-ul american şi peste 8 miliarde de dolari pe plan mondial. Seria Piraţii din Caraibe a strans 3 miliarde, Alice in Wonderland 1 miliard, Charlie şi Fabrica de Ciocolată 474 milioane şi Turistul 278 milioane.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu