Jurnalist TV trimis în Ucraina, viral pe internet după ce a transmis în 6 limbi (VIDEO) Recomandat

Joi, 24 Februarie 2022 13:08
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un reporter TV a devenit viral pe internet după apariţia unor imagini în care relatează despre evenimentele din Ucraina în şase limbi diferite, notează digifm.ro.
Jurnalistul britanico-germano-luxemburghez Philip Crowther, în vârstă de 41 de ani, este corespondent internaţional al Associated Press (AP). El a postat pe Twitter un montaj video care-l arată transmiţând luni în timp real din Piaţa Libertăţii din Kiev în engleză, franceză, germană, spaniolă, portugheză şi luxemburgheză pentru posturi de ştiri din mai multe ţări despre tensiunile militare ruso-ucrainene.
Montajul său a avut peste 7,1 milioane de vizualizări, a primit circa 57.000 de like-uri şi a fost redistribuit pe Twitter de peste 9.000 de ori. Cei care l-au vizualizat au fost impresionaţi de competenţele lingvistice ale ziaristului poliglot, iar unii au mărturisit că habar nu aveau că există limba luxemburgheză.
„Sunt uimit să văd că cineva poate vorbi atât de multe limbi, care pentru urechea mea neinstruită sună fluent”, scrie un internaut. „Tipul acesta e probabil un fel de super-spion part-time” sau „Eşti strălucitor!”, au scris alţii.
Clipul i-a adus lui Philip Crowther şi admiratoare, una dintre ele scriind: „Oh, Dumnezeule, bărbatul acesta e căsătorit ?? Dacă nu este, unde îl pot contacta?”'.
Născut în Luxemburg, cu tatăl britanic şi mama germană, el lucrează în prezent la Washington ca jurnalist radio şi de televiziune. Anterior a fost reporter şi prezentator de ştiri la Paris la postul francez France 24. În descrierea de pe website-ul său, Philip Crowther menţionează domeniile pe care le acoperă, inclusiv diplomaţia SUA şi politica externă.
În SUA el a relatat despre dezbaterile Partidului Democrat, cele prezidenţiale şi mitingurile electorale ale lui Donald Trump. Transmite de asemenea ştiri de breaking news din întreaga lume şi distribuie adesea clipuri video cu ştirile sale din actualitatea SUA şi internaţională în mai multe limbi, relatările sale având o largă audienţă şi în alte ţări. VEZI VIDEO mai jos! ↓

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu