Lady Gaga, extravaganţă sub privirile tuturor la Met Gala Recomandat

Miercuri, 08 Mai 2019 12:30
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cântăreaţa americană Lady Gaga a schimbat patru ţinute în 15 minute la ediţia de anul acesta a Met Gala de la New York, SUA, un eveniment exclusivist supranumit "Oscarurile Coastei de Est", potrivit Reuters, citat de Mediafax. Loc tradiţional pentru gesturi extravagante, Met Gala s-a desfăşurat anul acesta sub semnul expoziţiei "Camp: Notes on Fashion" de la Institutul Costumului, din cadrul Metropolitan Museum of Art, o expresie care înglobează umorul şi îndrăzneala ce caracterizează o cultură structurată sub influenţa comunităţii homosexuale din secolele al XIX-lea şi al XX-lea. Ediţia din 2019 a Metropolitan Gala a avut loc luni, 06 mai 2019, şi a fost prezidată de Lady Gaga, Serena Williams, Anna Wintour, Alessandro Michele, directorul de creaţie al casei Gucci, şi de cântăreţul britanic Harry Styles.
Sosită prima după Anna Wintour, Lady Gaga a realizat un număr muzical cu dansatori pe scările de la Metropolitan Museum, în timpul căruia a schimbat patru ţinute diferite, toate marca Brandon Maxwell. Astfel, iniţial a apărut într-o rochie roz uriaşă, cu trenă lungă, care apoi i-a făcut loc unei rochii de bal negre asimetrice, apoi unei rochii furou şi, la final, unor piese de lenjerie negre cu dantelă. Ţinutele au fost suprapuse, fiecare schimbare fiind salutată cu urale de mulţimea adunată pentru a vedea parada vedetelor. Numărul artistic a durat în total 15 minute şi a fost unul inedit.
Tendinţele de pe covorul roşu au inclus auriul, paietele, penele, culorile neon, mânecile supradimensionate, fustele şi trenele. Organizată anual în prima zi de luni a lunii mai, de Institutul Costumului de la Muzeul Metropolitan din New York, extravaganta gală are încasări de peste 10 milioane de dolari, fonduri folosite ulterior de instituţia americană. La eveniment, care are loc chiar în incinta muzeului, participă vedete de prim rang, modele, muzicieni, staruri ale cinematografiei. Biletele pentru acest eveniment costă între 30.000 de dolari de persoană şi 275.000 de dolari pentru o masă, dar este nevoie de invitaţie pentru a participa la această gală. Respectarea intimităţii oaspeţilor este garantată, iar mesajele pe reţelele de social media, după ce vedetele au trecut dincolo de covorul roşu, sunt interzise încă din 2016.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu