LeBron, în negocieri pentru a juca într-o comedie

Marți, 17 Iulie 2018 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

LeBron James, marea vedetă a baschetului nord-american, ar putea juca într-o comedie, iar aceasta ar fi a doua apariţie a sa într-un film, după ce şi-a jucat propriul rol în lungmetrajul "O tipă... dezastru/ Trainwreck", de Judd Apatow, potrivit variety.com, citat de Mediafax.
Proiectul acestei comedii a fost vândut companiei de producţie Paramount Players de scenaristul Steve Mallory şi de LeBron James, prin compania sa SpringHill Entertainment, iar vedeta NBA este în negocieri să joace în viitorul film.
Proiectul a fost dezvoltat timp de mai multe luni, iar Mallory se va ocupa de scenariu.
Lungmetrajul va fi produs de SpringHill Entertainment.
La începutul lunii iulie, LeBron James a semnat un contract pe patru ani cu echipa Los Angeles Lakers, în valoare totală de 154 de milioane dolari, a anunţat agenţia care îi reprezintă interesele, Klutch Sports Group.
Deşi James, în vârstă de 33 de ani, a fost ocupat să îşi construiască o carieră ca unul dintre cei mai mari jucători de baschet din lume, sportivul este pasionat şi de cinematografie. Recent, el a vândut companiei Legendary Entertainment proiectul "Hustle", pe care îl va produce, fapt care i-a permis să se înscrie în Sindicatul producătorilor americani.
De asemenea, este producătorul remake-ului "House Party" (New Line) şi al seriei Netflix "On Her Own Ground", cu Octavia Spencer.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu