×

Observație

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/53507

Lionel Messi, inspiraţie pentru Cirque du Soleil Recomandat

Vineri, 12 Octombrie 2018 00:00
Publicat în Mozaic

Cirque du Soleil a anunţat că va produce un spectacol inspirat din viaţa superstarului argentinian al echipei FC Barcelona Lionel Messi, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul companiei de divertisment canadiene, informează Mediafax.
Show-ul va avea premiera în 2019 şi se înscrie în linia unor spectacole pe care Cirque du Soleil le-a dedicat unor personalităţi precum Michael Jackson, Elvis Presley şi The Beatles.
Messi a confirmat informaţia pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram: "Sunt onorat să anunţ parteneriatul cu @CirqueduSoleil pentru crearea unui show nou-nouţ, în 2019, bazat pe viaţa mea şi pasiunea mea pentru fotbal".
Messi este al doilea cel mai bine plătit fotbalist în Europa, câştigând aproximativ 565.000 de euro pe săptămână. Fotbalistul a încheiat contracte cu mai multe branduri de succes, precum Adidas, Pepsi şi Turkish Airlines, iar, în 2016, a câştigat 28 de milioane de dolari.
Informaţia despre show-ul Cirque du Soleil a stârnit vâlvă pe reţelele de socializare online. Messi are 89 de milioane de admiratori pe Facebook şi 97 de milioane de persoane îi urmăresc contul de Instagram.

Galerie de imagini

{gallery}53507{/gallery}

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu