Madonna, criticată după un discurs omagial adus Arethei Franklin Recomandat

Vineri, 24 August 2018 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Madonna le-a răspuns celor care au criticat discursul pe care vedeta l-a ţinut despre Aretha Franklin la ceremonia Premiilor Muzicale Video MTV (VMA) spunând că i s-a cerut numai să povestească o întâmplare din cariera ei legată de Regina Muzicii Soul, informează Mediafax.
Discursul de 10 minute pe care l-a ţinut Madonna a trezit critici după ce cântăreaţa a vorbit mai mult despre propria ei carieră, după ce organizatorii au anunţat că va aduce un omagiu Arethei Franklin, care a încetat din viaţă joi, 16 august 2018. "Mi s-a cerut să prezint premiul MTV pentru videoclipul anului! Apoi mi-au cerut să spun orice poveste din cariera mea care are legătură cu Aretha Franklin!", a scris Madonna pe Instagram. "Nu am încercat să îi aduc un omagiu! Ar fi fost imposibil în două minute, cu toată gălăgia şi fluturarea de paiete de la o decernare de premii. N-aş fi avut cum să-i ofer ceea ce merită în acel context".
Aretha Franklin, care a murit joia trecută, la vârsta de 76 de ani, din cauza unui cancer pancreatic, şi-a cimentat locul în istoria muzicii americane cu vocea sa puternică şi clară, care i-a adus titlul de "regină a muzicii soul", fiind una dintre cele mai influente şi mai bine vândute cântăreţe din lume.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu