Margherita de la Clejani a fost condamnată, după ce a condus drogată Recomandat

Luni, 08 Noiembrie 2021 10:06
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

După ce a fost prinsă drogată la volan, şi a produs şi un accident, iată că Margherita de la Clejani şi-a primit pedeapsa. Poate scăpa de închisoare doar dacă achită o amendă usturătoare. Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au decis să o ţină departe de volan pe Margherita de la Clejani şi să îi dea un „avertisment”, după ce aceasta a condus drogată. Fiind la prima condamnare, Margherita a primit o amendă penală de 16.000 de lei. Care, dacă nu va fi achitată, se va transforma în 200 de zile de puşcărie.

Margherita nu mai are voie la volan

„Condamnă pe inculpata MANOLE Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (fapta din 23.05.2020). Aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Dispune obligarea inculpatei la plata sumei de 2.675,65 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Din care suma de 2.375,65 lei aferentă urmăririi penale, suma de 100 lei aferentă fazei de cameră preliminare. Şi suma de 200 lei aferentă fazei de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatei şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 03.11.2021”, a fost decizia instanţei.

Şi Fulgy a avut probleme cu drogurile

Şi fratele mai mic al Margheritei ar fi consumat droguri în trecut. Invitat în platoul emisiunii „Răi da’ Buni” la începutul acestului an, el a oferit un interviu incoerent şi o serie de declaraţii surprinzătoare. Aflat în incapacitatea de a-şi susţine ideile, Fulgy a trecut de la un subiect la altul. Iar realizatorul emisunii, Mihai Morar, a încerca în zadar să obţină un răspuns clar. Ulterior, imaginile care nu îi făceau deloc cinste lui Fulgy au fost şterse din mediul online. (sursa ciao.ro)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu