Meghan Markle, susţinere din partea parlamentarelor britanice Recomandat

Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 70 de femei din Parlamentul britanic s-au raliat recent în jurul lui Meghan, ducesa de Sussex şi soţia prinţului Harry, prin intermediul unei scrisori deschise în care şi-au exprimat solidaritatea faţă de poziţia ei privind presiunea intensă la care este supusă de mass-media din Marea Britanie, informează DPA, citat de Agerpres.
Semnatarele scrisorii au dorit să se declare solidare împotriva "naturii adeseori dezagreabile şi înşelătoare a articolelor publicate în mai multe din ziarele noastre naţionale şi care vă vizau pe dumneavoastră, personalitatea dumneavoastră şi familia dumneavoastră".
Unele dintre aceste articolele despre Meghan au avut "ceea ce poate fi descris ca subînţelesuri arhaice şi coloniale", au adăugat parlamentarele britanice.
"Ne aşteptăm ca mass-media naţionale să aibă integritatea de a şti când o ştire este de interes naţional şi când încearcă doar să distrugă o femeie fără niciun motiv", precizează textul scrisorii.
Meghan Markle, o fostă actriţă TV în vârstă de 38 de ani, a vorbit într-un documentar, difuzat de postul britanic ITV, despre "perioada dificilă" în care a trebuit să facă faţă presiunii mediatice intense la care a fost supusă în ultimii doi ani.
Fosta actriţă americană s-a căsătorit cu prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, într-o ceremonie regală spectaculoasă, organizată la Castelul Windsor în mai 2018. Primul copil al cuplului, Archie, s-a născut în mai 2019.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu