Netflix: The Queen's Gambit, depăşită de un alt serial Recomandat

Vineri, 22 Octombrie 2021 14:16
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Încă un record al Netflix este pe cale de a fi depăşit, recordul de vizualizări înregistrat de The Queen's Gambit („Gambitul damei”) urmând să fie întrecut de o altă serie limitată difuzată de gigantul american de streaming (şi nu e Squid Game), informează CNET.
Netflix a dezvăluit joi că seria limitată Maid („Menajera”), cu actriţa americană Margaret Qualley în rolul principal, este pe cale de a depăşi The Queen's Gambit şi să devină cea mai urmărită serie limitată a sa.
Maid este o dramă cu 10 episoade bazată pe „Maid: Hard Work, Low Pay and a Mother's Will to Survive”, cartea biografică a autoarei americane Stephanie Land. Ea spune povestea lui Alex, jucată de Qualley, o tânără mamă care devine menajeră pentru a-şi putea asigura traiul şi scăpa dintr-o relaţie abuzivă în timp pentru a crea o viaţă mai bună pentru fiica ei, Maddy.
Netflix estimează că seria Maid este pe cale de a fi urmărită de 67 de milioane de conturi (exprimarea poate suna bizar dar Netflix foloseşte acest indicator pentru a face distincţie de utilizatorii individuali) în primele 28 de zile de la lansarea ce a avut loc pe 1 octombrie.
The Queen's Gambit, care în prezent deţine recordul pentru cea mai vizionată miniserie de pe Netflix, a fost urmărită de 62 de milioane de conturi în acelaşi interval de timp de la lansarea sa.
Gigantul american de streaming a dezvăluit de asemenea că, după 28 de zile, Squid Game („Jocul calamarului”) a fost vizionat de 142 de milioane de conturi, devenind cel mai vizionat spectacol original pe care l-a produs vreodată.
Cu toate acestea, în Statele Unite Squid Game a fost detronat de pe prima poziţie a celor mai vizionate spectacole difuzate de Netflix.
Recordul deţinut până acum de The Queen's Gambit se referă la seriile limitate difuzate de Netflix, în timp ce Squid Game este cel mai vizionat film sau serial, fiind aşteptat şi un sezon 2 al său.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu