Oana Roman, declaraţii despre filmarea virală cu feliile de pizza: „Copilul a avut o frustrare” (VIDEO) Recomandat

Marți, 22 Februarie 2022 08:04
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Oana Roman a vorbit despre filmarea care a devenit virală, după ce fiica ei a dezvăluit într-un clip video că aceasta a mâncat 3 felii de pizza, nu doar una, aşa cum susţinea fiica fostului premier. „A spus lucrul acela din răzbunare. Copilul a avut o frustrare”, spune Oana. VEZI VIDEO AICI: https://www.youtube.com/watch?v=hEVwt7NpK8I
Oana Roman a fost invitată la podcastul „Fără Filtre”, unde a vorbit despre mai multe subiecte, printre care se numără şi videoclipul viral în care fiica sa a contrazis-o, după ce Oana mărturisea că mănâncă doar o felie de pizza într-o zi.
În urmă cu aproximativ un an, Oana Roman făcea un videoclip live, în care le mărturisea fanilor săi că a mâncat o banană, dar şi o felie de pizza. Isa, fiica acesteia, a dat-o de gol pe aceasta şi a spus că, de fapt, mama ei a mâncat 3 felii de pizza. Oana a contrazis-o şi s-a uitat urât la micuţă. Clipul a devenit viral, iar internauţii s-au amuzat copios de reacţia Oanei Roman.

Oana Roman, declaraţii despre filmarea virală cu feliile de pizza

Oana Roman a clarificat situaţia şi a declarat că filmarea respectivă a fost înţeleasă greşit pentru că a fost scoasă din context. Mai mult fiica fostului premier spune că fiica să s-a răzbunat pentru că nu a fost lăsată să mănânce mai multe felii de pizza. Oana spune că i-a explicat fiicei sale că trebuie să se abţină să o contrazică şi că va avea răbdare cu micuţa.
„Ăla nu eu l-am pus pe Instagram. A fost un live, care a fost făcut cu un an jumătate înainte faţă de momentul în care a fost postat. Nimeni nu avea cum să înţeleagă, pentru că acel live a durat vreo oră şi ceva, iar bucăţica aia pe care aceşti oameni au scos-o, de fapt, era complet scoasă dintr-un context. Ideea era aşa: dacă te-ai fi uitat la toată filmarea, ai fi înţeles că Izabela era atât de supărată că eu nu am lăsat-o să mănânce mai mult încât a vrut să se răzbune pe mine. A spus lucrul acela din răzbunare, nu pentru că lucrul acela era adevărat. Copiii aşa fac. Dacă te uitai la toată filmarea respectivă, aşa ai fi înţeles. (…) Copilul a avut o frustrare şi a zis «Lasă că îţi arăt eu!». I-am spus «Mă, mami, ştii că ai exagerat», iar ea răspuns «Da. Şi?». (…) Uneori intră peste mine în story-uri, comentează, mă contrazice. I-am explicat: «Mami, e foarte urât să contrazici o persoană în public, chiar dacă ai dreptate. Nu este OK să faci chestia asta!». Încet, încet a început să înveţe să se abţină, să se controleze în anumite comentarii pe care le face”, a declarat Oana Roman în cadrul podcastului.

Oana Roman a mai fost pusă într-o situaţie stânjenitoare de fiica ei

Nu este prima dată când Oana Roman este pusă într-o situaţie stânjenitoare de fiica ei. Anul trecut, fiica lui Petre Roman a postat pe Instagram mai multe filmuleţe în care se simţea bine la piscină, alături de familie.
Din nefericire, Oana a surprins-o pe fiica ei când îi arăta mai multe semne obscene mamei sale. Fiica lui Petre Roman a şters toate filmuleţele cu cei trei în piscină. (tacataca.prosport.ro)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu