Palatul Buckingham, în renovare de amploare Recomandat

Marți, 09 Octombrie 2018 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Palatul Buckingham din Londra, reşedinţa oficială a reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, va fi supus unei ample acţiuni de renovare, ale cărei costuri se vor ridica la 369 de milioane de lire sterline şi care se va întinde pe zece ani, informează Mediafax.
Pe parcursul următoarelor şase luni, mii de opere de artă, ceasuri, candelabre, piese de mobilier vor fi mutate din cele peste 200 de camere de pe cele şase etaje ale aripii vestice a palatului, potrivit reprezentanţilor casei regale, citaţi de Daily Mail.
În cadrul acţiunii de renovare, vor fi înlocuite, printre altele, instalaţiile electrice şi sanitare foarte vechi, unele datând din anii 1950.
Proiectul de renovare, ale cărui costuri se ridică la 369 de milioane de lire sterline (481 de milioane de dolari), se va întinde pe zece ani, reşedinţa fiind în pericol să fie afectată de incendii din cauza instalaţiilor vechi.
Renovarea va fi efectuată aripă cu aripă, iar apartamentele private ale reginei, în vârstă de 92 de ani, vor fi ultimele renovate începând cu 2025.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu