Petrecere cu manele şi dedicaţii pentru Anamaria Prodan, la împlinirea celor 50 de ani (FOTO) Recomandat

Vineri, 16 Decembrie 2022 11:44
Publicat în Mozaic

Anamaria Prodan şi-a serbat ziua de naştere cu un mare chef alături de prieteni. Impresara s-a distrat pe cinste alături de invitaţii ei, într-un local de lux din Otopeni, notează romaniatv.net.
Anamaria Prodan schimbă prefixul sâmbătă, pe 17 decembrie, va împlini 50 de ani. Cu această ocazie, impresara a făcut petrecere mare, cu lăutari, manele şi toţi prietenii ei, dar şi familia.
A primit o mulţime de flori şi cadouri de la invitaţi, dar şi dedicaţii. Maneliştii de top au asigurat atmosfera şi i-au scos pe toţi la dans. Jean de la Craiova a susţinut un recital încă de la început, când prodanca şi-a primit invitaţii, apoi a intrat Tzancă Uraganu şi i-a distrat pe toţi.
Pe mese au fost o mulţime de preparate tradiţionale. Invitaţii au avut în meniu berbecuţi la proţap, slăninuţă, tobă, şorici, zacuscă şi murături. De cozonaci s-a ocupat Lena, soţia fotbalistului Gabi Enache, şi fina Anamariei Prodan. Impresara a avut şi un tort spectaculos, de cinci etaje.
De la petrecere nu au lipsit nici copiii acesteia, Rebeca, Sarah şi Laur Reghecampf Junior, alias Bebeto.
Printre invitaţi s-a aflat şi Codrin Ştefănescu, care i-a adus bunei sale prietene un buchet uriaş de trandafiri. Nu au lipsit nici Adriana Bahmuţeanu, Andreea Tonciu, Tzancă Uraganu şi o mulţime de alte persoane publice.
„Vă mulţumesc din suflet. Îmi doresc multă sănătate, îmi doresc să-mi cresc copiii frumos, să-i văd la casele lor, să-mi văd nepoţii, cam astea sunt dorinţele mele”, a declarat Anamaria Prodan la RomâniaTv.

Impresara nu a fost fost felicitată şi de Reghecampf

Întrebată dacă Laurenţiu Reghecampf i-a urat „la mulţi ani”, Anamaria Prodan a mărturisit că nu. „Asta e chestie de educaţie. Când ai educaţie, ai, când nu ai, nu ai. Nu a sunat nimeni, dar nu e niciun fel de problemă pentru că uite ce prieteni am lângă mine. Sunt mulţi care au cântat. Şi Tzancă, prietenul nostru este aici. Sunt fericită, eu nu am nevoie de altceva, am prietenii lângă mine, nu-mi trebuie mai mult.”
Tzancă Uraganu a dezvăluit că e foarte bucuros şi recunoscător că a putut participa la petrecerea prietenei sale. „E adevărat, sunt plecat mai tot timpul, abia ajung pe acasă. Astăzi chiar m-am bucurat că am putut să fiu alături de tine. Pentru că eşti prietena mea şi, sper eu, toată viaţa, la toate zilele de naştere să fiu prezent, şi tu la ale mele”, a spus el.
„La 50 mă simt ca la 20. De la 50 femeile încep să trăiască frumos. Şi la mine e gena bună, întineresc de la 50. Că am găsit ceva, în fiecare dimineaţă beau şi întineresc”, a spus Prodan.
„Astăzi cel mai special bărbat mi-a urat la mulţi ani. Sunt toţi prietenii lângă mine. Rebeca a venit din America. Foarte multe cadouri am primit, mai multe ca în toţi aceşti ani la un loc. Eu îmi doresc să se distreze toată lumea, să am prietenii lângă mine.”
Anamaria Prodan a dezvăluit şi care e cea mai mare dorinţă a ei cu ocazia aniversării sale. „Mi-aş dori… singurul lucru de pe pământul ăsta, să am alături de mine un bărbat! Dar un bărbat adevărat. Asta este ceea ce îmi doresc eu! În rest am de toate. Fac bani singură, am maşini, am case, am bani, am bijuterii. Am tot ce vreau! Vreau un bărbat adevărat!”, a declarat Anamaria Prodan.

VEZI FOTO, în Galeria de imagini de mai jos!

Citeşte şi Prodanca a aruncat la gunoi "altarul" cu Reghe (FOTO)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu