Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, vânaţi de drone în propria curte Recomandat

Luni, 08 Aprilie 2019 12:05
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un martor al incidentului a declarat că cel care a manevrat drona pe deasupra casei în care tocmai ce s-au mutat prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, riscă un adevărat conflict, informează Mediafax. Se pare că drona a fost manevrată în zona interzisă de către cineva care probabil că a vrut să facă poze cu cei doi membrii ai familiei regale.

Martorul, care se plimba într-un parc din apropiere, a reuşit să facă poze dronei. Potrivit relatărilor lui, aceasta zbura pe direcţia nord-sud, deasupra "Drumului Lung" - ruta pe care au mers Harry şi Meghan, în trăsură, în ziua nunţii lor -, apoi a trecut pe deasupra castelului Windsor. Potrivit publicaţiei Mirror, acest lucru s-a întâmplat sâmbătă, după ora 17:00.

Martorul a declarat că drona zbura la aproximativ 300 de m întâlţime, însă limita legală, chiar şi într-un spaţiu aerian necontrolat, este de 121 de m. În plus, în apropiere se află aeroportul Heathrow, astfel drona ar fi putut afecta şi avioanele care se pregăteau fie de decolare, fie de aterizare.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu