Realme lansează modelul C35, în România Recomandat

Marți, 05 Aprilie 2022 16:04
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Realme, producătorul de smartphone-uri şi produse AIoT cu cea mai rapidă ascensiune din piaţă, anunţă în România lansarea modelului realme C35. Acesta surprinde prin camera de 50MP şi design-ul deosbit pentru clasa din care face parte, continuând conceptul DARE TO LEAP al brandului, inclusiv în segmentul entry level. realme C35 se adresează tinerilor din întreaga lume care doresc să experimenteze tehnologia de top, dar la un preţ foarte accesibil.

Saltul la camera de 50MP

Realme C35 dispune de o cameră principala de 50MP cu f/1.8, aceeasi cameră pe care o foloseşte şi puternicul model realme GT2 Pro. Datorită aperturii generoase, utilizatorii de C35 vor putea realiza fotografii cu mai multe detalii la o rezoluţie înaltă. De asemenea, realme C35 mai are în dotare o cameră Black and White cu f/2.8, dar şi o cameră Macro cu f/2.4 pentru fotografii de la o distanţă de 4cm.

Design deosebit pentru gama entry level

Conceput pentru a fi cel mai elegant smartphone entry level din 2022, realme C35 are o carcasă cu margini drepte cu o grosime de doar 8.1mm, combinând aspectul vizual plăcut cu confortul din timpul utilizării. Drept urmare, este cel mai subţire telefon din acest segment de preţ. Este disponibil în două opţiuni de culoare: Glowing Black şi Glowing Green.

Procesor Unisoc T616 şi certificare TUV Rheinland

Echipat cu procesorul puternic Unisoc T616, realme C35 a obţinut un scor impresionant în AnTuTu de 230.726 puncte. De asemenea, are dublă certificare privind calitatea, TUV Smartphone High Reliability şi Real Quality.

Ecran şi baterie generoase

În ceea ce priveşte experienţa de utilizare, realme C35 este echipat cu o baterie generoasă de 5000mAh cu încărcare rapidă la 18W. În stand-by rezistă 39 de zile şi poate fi încărcat până la 50% în 49 de minute. În plus, este primul telefon din seria realme C cu ecran Full HD de 6.6 inch, dar este şi telefonul cu cel mai mare ecran Full HD din acest segment de preţ, oferind o experienţă de neegalat.

Realme C35 va fi disponibil în magazinele online din România după data de 8 Aprilie, la un preţ recomandat de 899.99 Lei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu