Taylor Swift, desemnată artistul anului Recomandat

Joi, 11 Octombrie 2018 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cântăreaţa Taylor Swift a fost desemnată pentru a patra oară artistul anului la gala American Music Awards, premii ale industriei muzicale americane, stabilind un record în istoria evenimentului, potrivit Reuters, citat de Mediafax.
La premiul pentru artistul anului au mai fost nominalizaţi rapperii Drake şi Post Malone, dar şi artistul pop britanic Ed Sheeran şi trupa rock Imagine Dragons.
În vârstă de 28 de ani, Swift a mai primit premiile pentru cea mai bună artistă pop, cel mai bun turneu şi cel mai bun album, "Reputation", materialul discografic cu cele mai mari vânzări în SUA în 2017.
Înainte de gală, Swift a provocat vâlvă după ce a anunţat că va vota pentru doi democraţi la alegerile din SUA din 6 noiembrie, iar la gală, care a avut loc marţi seară, la Los Angeles, cântăreaţa s-a folosit de eveniment pentru a le spune milioanelor de telespectatori care o urmăreau să meargă să voteze.
Printre ceilalţi câştigători ai galei American Music Awards 2018 s-au mai numărat Cardi B, numită cel mai bun artist hip-hop/rap, Camila Cabello - cel mai bun artist debutant şi cel mai bun videoclip ("Havana", cu Young Thug), Post Malone - cel mai bun artist pop/rock, Carrie Underwood - cea mai bună artistă country, acesta fiind al 13-lea premiu American Music pentru cântăreaţă.
BTS a devenit prima trupă coreeană care obţine un trofeu American Music, fiind desemnată câştigătoare în categoria dedicată artiştilor sociali.
La gala de marţi seară, Gladys Knight a susţinut un moment muzical tribut pentru regretata Aretha Franklin, care a murit din cauza unui cancer, în luna august, la vârsta de 76 de ani.
Înfiinţate în 1973, premiile American Music sunt decernate în urma unui sondaj la care participă publicul.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu