Taylor Swift, distribuită în versiunea pentru marele ecran a musicalului ''Cats'' Recomandat

Joi, 09 August 2018 19:12
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Taylor Swift a fost distribuită în versiunea pentru marele ecran a musicalului ''Cats'', cel mai important rol în cinema obţinut de cântăreaţa americană până acum, potrivit informaţiilor apărute recent în publicaţiile de specialitate Variety şi Hollywood Reporter, preluate de Reuters, potrivit Agerpres.
Vedeta în vârstă de 28 de ani li se va alătura actriţei şi cântăreţei laureate cu Oscar Jennifer Hudson, prezentatorului de televiziune James Corden şi actorului britanic Ian McKellen în distribuţia peliculei, potrivit publicaţiilor citate.
Musicalul ''Cats'', compus de Andrew Lloyd Webber şi având la bază textul unor poeme de T.S. Eliot, a fost pentru prima dată jucat în Londra în 1981, după care a fost produs şi pe alte scene din lume. Adaptarea pentru marele ecran este produsă de Working Title Films, care nu a dat curs solicitărilor de a comenta informaţiile apărute în presă.
Swift, câştigătoarea a 10 premii Grammy şi al cărei album ''Reputation'' a fost cel mai bine vândut în 2017 în Statele Unite, a debutat ca actriţă în comedia romantică ''Valentine's Day'' (2010).
Citând surse apropiate producătorilor, publicaţia The Hollywood Reporter a scris că Hudson va juca, cel mai probabil, rolul Grizabella, personaj care interpretează balada ''Memory'', unul dintre cele mai faimoase fragmente muzicale din piesă.
Swift ar putea interpreta rolul pisicii Bombalurina, iar McKellen, pe cel al bătrânului motan Old Deuteronomy, precizează Hollywood Reporter.
Britanicul Tom Hooper, care a realizat ''The King's Speech'', film premiat cu Oscar la categoria ''cel mai bun film'', şi musicalul ''Les Miserables'', va regiza pelicula, iar filmările ar trebui să înceapă în noiembrie în Marea Britanie, potrivit Variety.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu