Telefonul lui Trump, confiscat de Melania Recomandat

Miercuri, 10 Octombrie 2018 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prima doamnă a SUA, Melania Trump, a dezvăluit că uneori îi confiscă telefonul soţului său, preşedintele american, Donald Trump, ca să-l ţină departe de Twitter, admiţând că nu "întotdeauna este de acord cu ceea ce scrie el în tweet-uri", informează Mediafax.
Melania Trump a recunoscut că îi spune preşedintelui să înceteze "tweetingul", pentru că prin ceea ce scrie creează polemici inutile.
Prima doamnă a spus că "uneori" nu este de acord cu privire la deciziile soţului său. Ea a susţinut că îi va spune adesea când crede că se înşeală în privinţa vreunui subiect.
Prima doamnă a râs când a admis că i-a spus soţului să mai lase telefonul.
"Nu sunt întotdeauna de acord cu ceea ce face şi îi spun asta", a spus Melania Trump.
"Îi dau opinia mea sinceră şi sfatul meu onest. Uneori el ascultă dar, uneori, nu, dar am propria voce şi opiniile mele şi este foarte important pentru mine să exprim ceea ce simt".
Melania a reacţionat scurt atunci când un reporter a întrebat-o: "I-ai spus vreodată să pună telefonul jos?". Ea nu a ezitat: "Da".
Potrivit Daily Mail, cei doi s-au "ciocnit" de mai multe ori pe subiectului cum să utilizezi corect internetul.
În timp ce Donald Trump este cunoscut pentru tweetingul său vicios, adresat celor care i-au greşit, Melania investeşte timp şi energie în dezvoltarea unui program prin care speră să oprească agresiunea, "bullying-ul", cibernetică, scrie publicaţia britanică.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu