Vica Blochina, devastată: "Am eşuat ca mamă!" Recomandat

Miercuri, 16 Februarie 2022 10:25
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Nimeni nu aflase până acum, dar Vica Blochina a dezvăluit totul la emisiunea online „Fiţă cu Adiţă”. La 14 ani, fiul ei şi al fostului selecţioner Victor Piţurcă s-a hotărât să se mute definitiv la tatăl său.
Nu a fost un moment uşor pentru fosta balerină. „Ca orice mamă care îşi iubeşte copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de faţă, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult şi nu înţelegeam de ce nu vrea să vină şi de ce nu vrea să mă asculte. Nu înţelegeam ce se întâmplă. Edan are o relaţie frumoasă cu toată familia. Dacă el nu vrea să plece…”, a povestit Vica.
„Când pleacă copilul, te gândeşti ce am făcut greşit, poate am eşuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoştea copilul, eu mi-am dorit şi plângeam în fiecare zi, îmi doream ca el să îşi petreacă timpul împreună”, a mai spus vedeta.
După ce fiul ei i-a zis că vrea să stea cu tatăl lui, Vica a mărturisit că nu s-a mai simţit în regulă o vreme. Şi chiar le-a trecut pragul specialiştilor.
„Am avut momente în care mă trezeam şi mă întrebam când mor. A fost foarte, foarte rău. Am avut o depresie din luna iulie până să plec în Thailanda. Eu am vrut să mor. Nu înţelegeam ce se întâmplă cu corpul meu. Eu am avut tot ce trebuie. Am casă, am copil, am tată care iubeşte copilul, am business care produce, am cercul de prieteni, orice femeie şi-ar fi dorit să aibă viaţa mea, călătoresc, nu-mi lipseşte nimic. Mă trezeam în fiecare zi şi plângeam. Voiam să mor. Am fost la doi psihologi şi au fost dezamăgire totală pentru mine. Eu nu sunt omul pastilelor, adică nu puteau să mă ducă la psihiatru”, a spus fosta balerină de la celebrul Bar Melody din Bucureşti, unde l-a şi cunoscut pe Victor Piţurcă. (sursa exquis.ro)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu