VIDEO | Cerasela, în pat cu ispita fără haine: Am făcut fix ce am simţit! Cum a reacţionat Rareş, iubitul ei Recomandat

Miercuri, 22 Iunie 2022 08:49
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sezonul 6 al reality show-ului Insula Iubirii difuzat de Antena 1 a pus la încercare dragostea dintre tecuceanca Cerasela şi Rareş. În timp ce unul dintre cei doi şi-a dat frâu liber la distracţie, altul a plâns după dorul partenerului de viaţă, iar acum a sosit momentul deciziei finale.

Cerasela şi Rares, întâlnire de gradul 0

Cu lacrimi în ochi, Rareş şi Cerasela s-au întâlnit faţă în faţă după o perioadă în care au fost puşi la încercare. După minute bune în care s-au îmbrăţişat, Radu Vâlcan a dat startul mai multor momente destul de picante pe care le-au făcut când erau departe unul de celălalt.

"Secretul nostru este comunicarea, înţelegerea, am fost sinceri, ne-am pus pe tavă totul, am început cu ce e mai rău. Uneori am vrut să-i văd nervii. Contextul contează foarte mult. Am făcut fix ce am simţit, lucruri atipice, fără să gândesc", spune Cerasela.

Dacă Rareş a plâns şi suferit după ea în tot acest timp, Cerasela s-a tot distrat, astfel că momentul în care a văzut-o în acelaşi pat cu un alt bărbat, l-a deranjat vizibil. VEZI VIDEO AICI: https://www.youtube.com/watch?v=wAAkl6174vs

"E ok, nu mi-am dat seama dacă au dormit împreună sau separat. Eu, sincer, sunt pudic, nu aş putea sta dezbrăcat fără să avem o conexiune, cât despre Cerasela că a acceptat, e treaba ei, nu e ceva ce nu a mai văzut până acum”, spune Rareş.

Merg sau nu împreună acasă?!

Întrebaţi dacă vor să meargă împreună acasă, Cerasela a venit cu un răspuns pozitiv în câteva secunde, însă Rareş a rămas pe gânduri, dorind să cântărească bine această decizie, urmând să se afle în următoarea ediţie. (sursa spynews.ro)

Articole similare:
- #Insulaiubirii6 | Cerasela, alegere controversată pentru dream date: O să renunţ la cireaşa de pe tort! (VIDEO)

- #InsulaIubirii6 | Cerasela: O ghicitoare din Tecuci m-a blestemat să n-am parte de iubire şi să am mulţi bărbaţi (VIDEO)

- Tecuceanca Cerasela, dezmăţ total la Insula Iubirii sezonul 6 (VIDEO)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu