Zarug şi Lorelei, eliminaţi de la Asia Express Recomandat

Joi, 21 Octombrie 2021 09:55
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O echipă a părăsit competiţia în ediţia 21 a sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraţilor, de la Antena 1. Concurenţii s-au întrecut pentru a continua competiţia în Georgia, însă un alt cuplu de vedete a fost eliminat din cursă.
Patrizia Paglieri & Francesco, Lidia Buble & Estera, Zarug & Lorelei sunt cele trei echipe care au scos toate "armele" la înaintare în Cursa pentru Ultima Şansă din ediţia 20 a sezonului 4 Asia Express - Drumul Împăraţilor.
Adrenalina şi presiunea nu au lipsit din peisaj, mai ales că participanţii au ştiut ce culoare va avea Nestematul Puterii. Irina Fodor a fost cea care i-a anunţat încă de la începutul etapei 5 că o echipă va fi eliminată şi că regulile s-au schimbat.
Cele trei echipe au trecut prin probe neaşteptate, care s-au bazat pe rapiditate, forţă, dexteritate şi logică. Concurenţii au avut ocazia să se "plimbe" cu roaba, au făcut din nou autostopul şi au învăţat să danseze ca nişte profesionişti.
Cuplurile de vedete intrate în Cursa pentru Ultima Şansă au dat tot ce au putut pe traseu, însă o echipă nu îşi va mai continua călătoria pe Drumul Împăraţilor. Patrizia Paglieri & Francesco şi Lidia Buble & Estera au reuşit să ajungă în timp util la Irina Fodor, fapt care le-a oferit paşapoartele pentru Georgia.
În ediţia 21 a sezonului 4 din Asia Express, Zarug şi Lorelei au părăsit competiţia. Se pare că cei doi au întâmpinat unele dificultăţi în timpul probelor şi nu au ajuns nici măcar până la destinaţia impusă de prezentatoarea TV.
"Zarug a rămas în vacanţă?", a întrebat Cosmin Natanticu când a observat că echipa formată din Zarug şi Lorelei nu a ajuns la timp.
"Toată lumea ştie că am aici o piatră roşie, v-am arătat-o de mai multe ori. Toată lumea ştie că suntem pentru ultima oară în Turcia, că mâine plecăm în Georgia. Aşa că, o să plecăm în această formaţie, pentru că numai ei s-au întors din cursă. Zarug şi Lorelei nu cred că vor mai veni, nu se grăbesc să ajungă aici, nu cred că le place acest show, refuză să facă probele. Au refuzat să facă multe probe pe drum. Nu mai vor să se joace cu noi şi noi am hotărât că nu vrem să ne mai jucăm cu ei pentru că oricum nu se grăbesc să ajungă la noi. Nu cred că trebuie să vă ţin pe voi pentru ei", le-a spus Irina Fodor concurenţilor.
"Eu eram şocată, nu îmi venea să cred. Ce s-a întâmplat cu ăştia doi?", a spus Lidia Buble, vizibil surprinsă.
"Zarug şi Lorelei au rămas într-o pantă. Şi-au cam băgat picioarele în ele de probe, şi-au cam băgat picioarele în el de concurs", a fost replica lui Cuza.
"Mi se pare lipsă de respect pentru ceilalţi concurenţi. Au plecat Connect-R şi Shift care îşi doreau să rămână", a zis Cosmin Natanticu.
"Am rămas cu un gust amar dublu", a mai dezvăluit şi Mihai Petre. (sursa a1.ro)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu