Ambasada Rusiei la Bucureşti, apel de urgenţă pentru cetăţenii ruşi care trăiesc în România Recomandat

Vineri, 11 Martie 2022 15:03
Publicat în National
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ambasada Rusiei în România, în contextul ”operaţiunii militare speciale din Ucraina”, le cere cetăţenilor ruşi să semnaleze imediat dacă au fost discriminaţi în vreun fel pe teritoriul României. Apelul a fost publicat pe pagina de Facebook a ambasadei, vineri, 11 martie 2022.
”În atenţia cetăţenilor ruşi şi a compatrioţilor ruşi care locuiesc în România! Solicităm cetăţenilor Rusiei şi compatrioţilor ruşi care au fost discriminaţi pe semne naţionale, lingvistice, culturale, religioase şi de altă natură, precum şi celor care au fost victimele actelor violente sau au primit ameninţări, să contacteze serviciile speciale pe adresa de e-mail a Ambasada: sos-ambrus@yandex.ru. Când aplicaţi, vă rugăm să indicaţi numele de familie, numele şi modul în care vă puteţi contacta pentru asistenţă. Toate aplicaţiile vor fi luate în considerare în modul cel mai atent”, scrie pe contul de Facebook al Ambasadei Rusiei în România.
Reamintim că acum o săptămână ambasadorul Rusiei în România, Valeri Kuzmin, a spus într-o intervenţie la Rossia-24, că Rusia a trimis o notă către MAE prin care cerea explicaţii privind încălcări ale drepturilor cetăţenilor ruşi în România, potrivit TASS, citat de ştiripesurse.ro.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu