De ce ar fi murit, de fapt, Petrică Mâţu Stoian Recomandat

Marți, 09 Noiembrie 2021 11:35
Publicat în National
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Au apărut extrem de multe controverse în urma morţii îndrăgitului interpret de muzică populară Petrică Mâţu Stoian, deces la care nimeni nu s-ar fi aşteptat, în condiţiile în care artistul a fost activ până în ultima clipă, înainte de a se interna în spital.
Surse medicale susţin că Petrică Mâţu Stoian a murit, de fapt, din cauza unui vas de sânge care s-ar fi spart la nivelul plămânului. Potrivit Antena 3, îndrăgitul interpret de muzică populară ar fi consumat o doză dublă de anticoagulante.
Pe de altă parte, surse din unitatea sanitară la care s-a tratat Petrică Mâţu Stoian au dezvăluit că la necropsie, medicii legişti din Reşiţa au descoperit faptul că regretatul artist ar fi suferit o barotraumă.
Aşadar, plămânul lui Petrică Mâţu Stoian ar fi fost supus la un şoc, din cauza oxigenului. Cel mai probabil, tot astăzi se va afla rezultatul final şi oficial al necropsiei. De asemenea, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa vor discuta cu medicii de la Spitalul Judeţean din Reşiţa.

Clinica unde s-a stins Petrică Mâţu Stoian, primele declaraţii

Ancheta va fi una extrem de minuţioasă, în condiţiile în care se aduc o mulţime de acuzaţii. Petrică Mâţu-Stoian efectua tratament post-COVID la o clinică din Reşiţa, însă s-a stins din viaţă, când nimeni nu se aştepta, pe secţia ATI.
Clinica respectivă a făcut şi primele declaraţii după moartea maestrului, dorind să aducă mai multe clarificări în urma tuturor controverselor care au apărut.
Aşadar, Petrică Mâţu Stoian a fost internat vineri, pe data de 05.11.2021, după-amiază, în vederea recuperării post COVID. Starea lui generală era una bună, aşadar s-a stabilit o cură de 15 şedinţe de terapie, cură care avea să înceapă a doua zi.
„Spre dimineaţă medicul a fost chemat pentru hemoptizie; domnul Petre Mîţu-Stoian a fost transportat cu salvarea la CG SP Oraviţa; acolo a primit tratament cu O2 şi substanţe perfuzabile specifice care au oprit tusea şi hemoptizia; pacientul s-a simţit bine în tot acest timp, a dorit să se întoarcă la clinica, dar din prudenţă a acceptat să rămână pentru investigaţii suplimentare. Ulterior a fost trimis la Reşiţa pentru evaluare imagistică. Clinica a constatat mai târziu că starea domniei sale a continuat să fie una stabilă la SP Reşiţa şi că abia după ora 13.00 starea lui s-a agravat”, au transmis reprezentaţii clinicii. (sursa spynews.ro)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu