Doctor stomatolog, fost concurent la „Chefi la Cuţite”, găsit mort în casă, la doar 39 de ani Recomandat

 
Duminică, 04 Decembrie 2022 14:03
Publicat în National
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iulian Juncănaru, un renumit doctor stomatolog din Bucureşti, a fost găsit fără suflare în propria locuinţă. Familia sa şi colegii de la clinica dentară la care lucra au confirmat tragicul eveniment. 

Iulian Juncănaru a fost prezent în 2020 în sezonul 8 al popularului show culinar „Chefi la Cuţite”, acolo unde a mers pentru a-şi demonstra măiestria în tainele gastronomiei.

Acesta i-a impresionat pe chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea atât cu preparatul său, cât şi cu povestea sa de viaţă. El a povestit că a muncit din greu pentru a deveni medic, pentru că nu a fost susţinut financiar de familie şi a fost nevoit să strângă de unul singur bani pentru facultate.

„Tatăl meu a fost salvator într-o mină din nordul Moldovei. Din păcate el a decedat, el intra în mine în momentul în care se surpau pereţii şi el intervenea. Eu singur am plecat de acasă să mă înscriu la facultate, vindeam cosmetice în liceu. Părinţii mi-au zis că sunt pensionari şi că nu mă pot ţine în şcoală, în facultate. Aşa că vara mergeam să muncesc la fraţii mei, în străinătate, să strâng bani pentru facultate”, povestea Iulian Juncănaru, conform a1.ro.

Prietenii şi apropiaţii îi plâng dispariţia fulgerătoare, reţelele de socializare fiind „inundate” cu o mulţime de mesaje emoţionante, de regrete şi dureroasă despărţire.

Cauza decesului nu a fost anunţată, dar se pare că doctorul se confrunta cu probleme cardiace.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu