Fată de preot şi fiu de politician, morţi într-un teribil accident (FOTO/VIDEO) Recomandat

Miercuri, 21 Decembrie 2022 16:10
Publicat în National
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Doi tineri au murit în noaptea de luni, 19 decembrie, într-un accident produs în oraşul Sibiu. De asemenea, alte două victime au ajuns la spital.

Astfel, patru tineri au ieşit la o plimbare cu maşina, însă şoferul a pierdut controlul autoturismului şi a intrat într-un TIR parcat pe marginea drumului. Andrei Preda Pandele (foto ↓), tânărul de 19 ani, mort pe loc, era fiul unui politician din Braşov, Emanuel Preda. El se afla la momentul tragediei pe scaunul din dreapta, potrivit Adevărul.

index

La scurt timp a murit şi Sonja Maria Untch (foto ↑), de 20 de ani, care se afla pe bancheta din spate a maşinii. Tânăra era fiica lui Untch Klaus, preot evanghelic, şi a unui cadru didactic. Ea absolvise Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” din Sibiu şi se înscrisese la o facultate în Viena, Austria. De curând, se hotărâse să studieze în România. Alţi doi tineri au fost răniţi şi duşi la spital în stare gravă, notează Ziare.com.

VEZI VIDEO AICI!

Părinţii lui Andrei, devastaţi de durere, au anunţat drama pe Facebook. „Drum lin printre stele, Andrei! Mama, tati şi Matei te vom iubi mereu. Dumnezeu să te aibă în pază şi să asculte rugăciunile noastre pentru tine!”, este mesajul lui Emanuel Preda, om de afaceri şi membru PSD Braşov.

Slujba de priveghi a lui Andrei va avea loc miercuri, 21 decembrie, de la ora 19.30, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” de pe strada Bisericii Române din Braşov. Înmormântarea va fi joi, la ora 14.00, la aceeaşi biserică, în al cărui cimitir Andrei îşi va găsi somnul de veci, a anunţat tatăl lui Andrei, notează Adevărul.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu