Peste 20 de companii româneşti, la Târgul Internaţional de Turism din Israel

 
Miercuri, 10 Februarie 2016 00:00
Publicat în National
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 20 de companii româneşti expun, în perioada 9 - 10 februarie 2016, în standul României de la Târgul Internaţional de Turism pentru Piaţa Mediteraneeană (IMTM) din Israel, informează Autoritatea Naţională pentru Turism.
Israelul se află pe locul doi în topul ţărilor care generează turişti pentru România, în 2015 numărul acestora crescând la 219.307, conform datelor prezentate de Institutul Naţional de Statistică. Cei mai mulţi, respectiv 160.590 turişti israelieni, s-au cazat în Bucureşti şi în marile oraşe reşedinţe de judeţ, 4.892 pe litoral şi 4.494 în Delta Dunării.
Delegaţia României la cea de-a 22-a ediţie a IMTM e condusă de preşedintele ANT, Anca Pavel-Nedea, care are întâlni la Tel Aviv cu ministrul Turismului din Israel, Yariv Levin, cu Andreea Păstârnac, ambasadorul României în Statul Israel, şi cu reprezentantul Patriarhiei române la Locurile Sfinte şi Superiorul Aşezămintelor Româneşti de la Ierusalim, Ierihon şi Iordan, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie.
În prima zi a târgului, ANT, împreună cu Ambasada României în Israel, a organizat o conferinţă intitulată „România — Explorează Grădina Carpaţilor”.
Scopul acestui eveniment este acela de a atrage atenţia tour-operatorilor şi turiştilor israelieni asupra ofertei turistice a României, cu accent asupra regiunii Transilvaniei, declarată „Best Region to Travel in 2016” de ghidul Lonely Planet.
„Standul României de la ediţia din acest an este unul dintre cele mai extinse standuri naţionale din cadrul IMTM având o suprafaţă de 100 de mp. În cadrul acestuia, expun peste 22 de companii româneşti, printre care asociaţii de promovare, consilii judeţene, companii aeriene, hoteluri care activează pe piaţa turistică din Romania”, spun reprezentanţii ANT.
Pe toata durata târgului, în standul României din Tel Aviv sunt prezentate meşteşuguri din zona Târgu Jiu şi estepromovată muzica populară specifică zonei Valea Prahovei. Astăzi, în ultima zi a târgului, la standul României se va organiza o tombolă pentru toţi vizitatorii Târgului IMTM având ca premiu un city—break pe Valea Prahovei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu