''Pulover urât de Crăciun'', ''Telefon Dorel'' sau ''Urzeala manelelor'', căutările online ale românilor pe eMag în 2019 Recomandat

Sâmbătă, 28 Decembrie 2019 00:00
Publicat în National
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

''Plicuri bani nuntă'', ''Pulover urât de Crăciun'', ''Telefon Dorel'', ''Accesoriu mulgătoare'' sau ''Urzeala manelelor'', sunt doar câteva dintre cele mai amuzante căutări online ale românilor pe site-ul retailerului eMag, informează Agerpres.
Conform companiei, în 2019, utilizatorii au căutat pe eMag produse aflate în tendinţe, dar şi produse mai puţin obişnuite sau informaţii diverse. Astfel, în anul 2019, cel mai căutat cuvânt pe site-ul retailerului online a fost "iphone 11", iar cel care a înregistrat cea mai mare scădere în căutări a fost "squishy", aflat în 2018 pe primul loc în top.
În ceea ce priveşte cele mai neobişnuite căutări, în Categoria "În curând pe eMag", regăsim "plicuri bani nuntă", "piscină în pungă", "bani falşi euro" sau "aparat de strâns salamul".
La categoria "Întreabă eMAGu'", utilizatorii s-au întrecut în idei de căutare, precum: "cursul bnr euro", "unde e bine să te cazezi la predeal", "câţi ani ai?", "adresa becali", "telefon dorel", "preţ câine ciobănesc".
Pentru categoria Trending, românii au fost curioşi să afle detalii şi informaţii, printre altele, despre "trotineta electrică", "iphone 11", "matura electrică", "slime" şi "televizor 8k".
Categoria "Nici eu nu m-am gândit, dar am găsit" cuprinde căutări amuzante, precum "zdrobitor struguri", "accesoriu mulgătoare", "carcasă porc", "afumătoare" şi "arzător porc", în timp ce la secţiunea "Am prieteni de elită", românii au căutat "manele de copii de cinci ani", "urzeala manelelor", "manele de crăciun", "vara manelelor 2005", "florin salam la reducere" sau "stic plin cu manele".
Cât priveşte categoria "Declaraţie de dragoste", variantele centralizate de eMag sunt: "emoji pentru tibi", "100 de te iubesc" sau "idea de iubit".
Alte căutări amuzante au fost înregistrate la categoria "Căutare cu premeditare" ("adevarata care merge pe stradă", "telescop buca", "chiloţi cu blană"), categoria "Pune-ţi o dorinţă" ("vreau un pătuţ cu bebeluşi în el", "adidaşi ca a lui dorian popa", "cârnăţar pt cârnaţi", "cap de păpuşă care se coafează", "brăţara care are puterea lui elsa"), categoria "Cadou pentru duşmani" ("pulover urât de crăciun", "cel mai urât costum", "bomboane stricate", "pulane"), categoria "Supersize" ("tutun la găleată", "aer condiţionat mult", "papuci scumpi"), categoria "Cum se aude, aşa se scrie" ("aparat de făcut sendfişi", "maşină ân şurubat", "ninjea", "şi bunica mi-a").
Pe de altă parte, în Top 10 al căutărilor serioase pe eMag se află, în ordine: iphone 11, Samsung, Iphone, Pampers, Huawei, iphone x, căşti, ceas, frigider şi bicicletă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu